2017-10-15

Társasházaknak

Ideális megoldás társasházak részére.

Finanszírozza a törlesztő részleteket a megtakarításból. Régi kazánjaik cseréjével legalább 25 %-ot takaríthat meg a gázdíjból, és a kazánházi elektromos díjból. A megtakarított összegből könnyedén kifizethető a törlesztő részlet.

Tudta –e? Egy elavult (15 évnél régebbi) kazánnal nehezen tud energiát megtakarítani. Ha ezen változtatni szeretne, akkor a döntést ne halassza tovább, hiszen lehet, hogy a következő áremelés teljes mértékben ellehetetleníti a beruházástól. Minél előbb lép, annál többet spórol, hiszen elavult kazánja egész évben jelentős veszteségekkel fog üzemelni, és akár 20-30%-kal rosszabb átlagos éves hatásfokkal, a korszerű Elco kondenzációs gázkazánokhoz képest. Vannak olyan házak, amelyek nagy gonddal külső hőszigeteléssel, kiváló nyílászárókkal vannak ellátva, de a gázkazán régi típusú. Így indokol a tulajdonos: először azt kell megakadályozni, hogy a radiátor az utcát fűtse. Miért nincs igaza? A régi kazánban eltüzelt földgáz energiájának jelentős része el se jut a radiátorokig, kiszökik a kéményen. Bár minden projekt egyedi, a legtöbb esetben az eredmény: az első (leghatékonyabb) teendő a kondenzációs gázkazán, és a mikroprocesszoros fűtésvezérlő telepítése.

Mindezeket és a kedvező hitel-lehetőséget is figyelembe véve kiváló megoldást kínál társasházak fűtési problémaira a K-Láng Kft., teljes körű kazánfelújításra vonatkozó ajánlataival (műszaki információ, kivitelezés, szerviz, beüzemelés, üzemeltetés), nem is beszélve a DÍJMENTES KAZÁNFELMÉRÉSről.