2017-10-15

Intézményeknek

Ideális megoldás irodaházak részére.

Az Önök irodaháza is azon épületek közé tartozik, melyek már 15-20 éves, vagy még annál is régebbi kazánnal működnek? Ha igen, akkor egy jól kivitelezett felújítás után csodálkozni fognak az éves szinten realizálható megtakarítások láttán.

A költségek jelentős mértékű csökkentéséhez nem szükséges a vezetékes gázról és az azzal együtt járó kényelemről lemondani, mindössze a fűtőberendezést kell megfelelően megválasztani. Jellemzően a húsz évnél idősebb rendszerek esetében az úgynevezett „hagyományos” kazánok alkalmazása volt a jellemző. Ezeket a kazánokat életkoruk és technikai szintjük miatt rendkívül magas üzemi veszteségek jellemzik. A földgázból kinyerhető energiának a készülék műszaki állapotától függően ~ 25%-a veszteségként könyvelhető el. Ezen veszteségek jelentős részét, a magas hőmérsékletű füstgázzal távozó energiatartalom okozza. Ezek a veszteségek minimalizálhatóak, „kondenzációs” kazánokkal, melyek a gázkazánok tekintetében a legkedvezőbb üzemeltetési költségeket eredményezik a mindössze ~ 3-4 % energiaveszteségüknek köszönhetően. Ez, a készülékek egyedi kialakításának, a magas hőmérsékletű füstgázokban rejlő nagymennyiségű hő visszanyerésének (vízgőz kondenzáció) köszönhető.

Iroda- és társasházak, lakások fűtési rendszerének, kazánházainak felújításakor kondenzációs kazánok alkalmazásával a régi, hagyományos kazánokkal működtetett fűtési rendszerhez képest a várható energia megtakarítás mértéke akár a 30%-ot is meghaladhatja.

Mindezeket és a kedvező hitel-lehetőséget is figyelembe véve kiváló megoldást kínál társasházak fűtési problémaira a K-Láng Kft., teljes körű kazánfelújításra vonatkozó ajánlataival (műszaki információ, kivitelezés, szerviz, beüzemelés, üzemeltetés), nem is beszélve a DÍJMENTES KAZÁNFELMÉRÉSRŐL.